Kyrkslätts pensionärer rf

Sekreteraren informerar!

Hej på Er!

"Long time no see" som dom sa förr i världen. Så nu tycker vi, att vi skall ses igen med iakttagande av restriktioner naturligtvis.

Vi har planerat en träff ute på Wohls Gård i ett festtält måndagen den 7 juni kl.13.30 - 16.00.

Det blir kaffe, te och tilltugg av Blomma Catering som har sommarcafè i karaktärshuset och så kommer trubaduren Peter Ingo och underhåller oss, och får oss alla på gott humör.

Vi får också bekanta oss med trädgården, naturstigen , växthuset och "Den Nordiska Rosenrabatten", eller så bara strosa omkring.

Vi har också eventuellt möjlighet att inspektera Wohls Stall; en festlokal för 150 personer som nyss blivit klar. Kan vara bra, för i en hoppeligen snar framtid skall vi väl kunna ordna stora fester.

Som säkert alla vet så fortsätter restriktionerna i Kyrkslätt ända till den 31 maj.

Men vi är optimister och tror att läget lättar. Så: Wohls-träffen med max 50 personer, ute och med  iakttagande av alla försiktighets åtgärder, då ses vi.

Ingen gemensam transport ordnas. Förhandsanmälning obligatorisk senast den 2.6. till: Tuija och Stina.

Tuija: grondahl.tuija@elisanet.fi  tel: 040 055 4562

Stina: stina.maenpaa@elisanet.fi   tel: 050 555 3933

Så vet ni säkert alla att Simhallen har öppnat för "gamlingar" födda från år 1955 och äldre (restriktionerna gäller, avstånd m.m.) men vattenjumppan är ännu inte tillåten, så vi får vänta till hösten.

Likaså har Biblioteket öppnat, så man kan välja och vraka bland hyllorna, men Cafeét är stängt och mötesrum kan man inte boka, ännu...

Så nu kör vi...det kan bara bli bättre!

14.05.2021

Varma hälsningar och kramar/ Stina Mäenpää (sekr.)