Kyrkslätts pensionärer rf

Kyrkslätts pensionärer rf
Välkommen till våra webbsidor! 

Kyrkslätts pensionärer rf fyllde 46 år i början av oktober 2020.  Föreningens medlemsantal har varierat under de senaste åren och är för tillfället ca 293. Verksamheten har blivit mångsidigare med många nya aktiviteter. 

Så positiv information kunde vi förmedla i början av 2020. Sedan kom coronan och nu har vi fått leva ett annorlunda liv i drygt ett år. Nu börjar de flesta 70+ vara vaccinerade med minst en dos, och även yngre får sina doser enligt tillgången på vaccin. Det gör att det blir möjligt att inleda något så när normal verksamhet under sommaren och hösten. Eller det får vi hoppas på och att det inte blir några tråkiga bakslag.

Vi planerade vårens verksamhet på lika grund som tidigare, men situationen försvårades under vintern, så allt blev inhiberat.

När snön smälte, så inleddes stavgången igen och den fortgår på onsdagar kl. 11-12 med start vid Servicecentralen. Man kan bra hålla avstånd och dessutom är det ute.

Jag hoppas vi kan inleda hösten så normalt som möjligt och att den första månadsträffen kan hållas den 1 september och med möjligaste få begränsningar vad antal beträffar.

Vi har ett tufft år bakom oss, men nu får vi göra en omstart.

 

Leif Wikström

ordförande

Kyrkslätts pensionärer